HGU tribina i klupska večer u Kotaču u DC-u Rojc

DJ sekcija Hrvatske glazbene unije nastavlja turneju po hrvatskim gradovima, a u četvrtak, 17. svibnja stiže u Pulu. Informativna tribina održati će se u klubu Kotač, s početkom u 21h.

Info tribine su, prije svega, prezentacija ideje i koncepta HGU DJ sekcije koja hrvatskim DJ-ima nastoji približiti prednosti koje mogu ostvariti kroz članstvo u HGU. Cilj je i pokretanje raznih diskusija o problemima s kojima se DJ-i susreću, kao i aktualnim uvjetima poslovanja, a neizostavni dio svake tribine su i nove informacije o aktualnim pregovorima oko pravilnika DJ licenci sa HDS ZAMP-om.

HGU DJ sekciju u Puli će predstavljati njen voditelj Arsen Pavešić, u ulozi domaćina biti će Boris Bjelica Bebetto, dugogodišnji pulski promotor i DJ te Admir Hasanbegović Adoo, mladi glazbenik, producent i DJ u usponu. Na tribinu su pozvani ponajprije svi DJ-i sa šireg pulskog područja i ostalih dijelova Istre, al ii svi oni koje zanima tematika hrvatske DJ scene.

Nakon tribine večer se nastavlja s klupskom večeri na kojoj će nastupiti Arsen Pavešić, Xxl i Bebetto.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum