Izložba fotografija Tomislava Pliška u Galeriji HUIU

„Bearded Men“

• Samostalna izložba fotografija „Bearded Men“ Tomislava Pliška bit će otvorena u četvrtak, 24. svibnja u 21 sat u pulskoj Galeriji Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika.

„Portreti muškaraca s bradom tema su izložbe Bearded Men, koja u fokus stavlja svu kompleksnost, individualnost i iskustvo zapisano na svakom od tih lica. Tomislav Pliško rođen je 1985. u Koprivnici, živi i djeluje u Puli. Iz ljubavi prema fotografiji njome se počinje baviti početkom ovog desetljeća. U početku, kao i svaki foto zanesenjak, istražuje raznolika područja i mnogobrojne motive koji ostaju zabilježeni na njegovim fotografijama. Neiscrpna raznolikost ljudske ljepote trenutna je preokupacija autora koji pokušava u vremenu zaustaviti nešto nezaustavljivo“, piše u pozivu izložbe.

Izvor

Leave a Reply


2 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum