Održan MUSIC AFTER DINNER na pulskom Forumu

Audio-vizualni događaj u produkciji tima Music After Dinner održan je u petak, 4. svibnja u 20 sati, na pulskom Forumu. Na programu je bio electronic jazz glazbeni nastup zagrebačkog producenta Jana Kinčla i francuskog pijanista Regisa Kattie kojeg je pratio video mapping Gospodina Brodskog projiciran na Augustov hram.

Zagrebački producent Jan Kinčl i francuski jazz pijanist Regis Kattie publici su predstavili njihov najnoviji glazbeni projekt, a uz njih je nastupao i poznati pulski DJ Borut Cvajner, koji je između ostalog predstavio i svoj zadnji glazbeni uradak. Ovaj glazbeni događaj začinio je video mapping projiciran na Augustov hram za kojeg se pobrinuti multidisciplinarni umjetnik, pseudonima Gospodin Brodski, iz riječke skupine OBLIK3.

Music After Dinner (MAD) ime je udruge i produkcijskog tima iza kojeg stoje mladi i poduzetni članovi, no prije svega DJ-evi i strastveni ljubitelji ploča. Udruga je osnovana s ciljem upotpunjavanja glazbeno – scenskih događanja u krugu mladih i lokalne zajednice, promoviranja lokalne glazbene produkcije i kulture vinila.

Tekst i fotografije B. VINCEK

Leave a Reply


1 + = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum