Predstavljanje knjige Spomenke Lolić u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula

“Mala Rrrho”

• Predstavljanje knjige Spomenke Lolić “Mala Rrrho” bitz će održano u utorak, 29. svibnja u 18 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. Uz autoricu o knjizi će govoriti Milan Rakovac.

„Fantastični istarski svijet Spomenke Lolić, njezin osobni svijet – krasan darak za sve nas! Bajka i fantazija, stvarnost i mit, od pradavnina do danas, od propasti do preporoda, prasvijeta do glagoljaške akulturacije, do ovoga doba banalnoga i zatrovanog svijeta, uvija se fina pređa, odvija se tankovito povijesno radosne naracije. (…) Histria terra magika, raspjevana mašta autoričina zapreka nema i nema granica, kazuje nam S. L. kako nika jušta, prava nonica ča nan je povidala sve ča je bilo, ča je i ča će biti, svoju opojnu skasku, bajku, svjetlonosnu priču o nužnosti čistog, zdravog, očovječenog života. Dragocjen rukopis. Magični libar“, piše Rakovac.

Izvor

Leave a Reply


4 + = 7

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum