Predstavljanje programa Poticanja poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama

Istarska kulturna agencija organizira predstavljanje programa Ministarstva kulture Poticanja poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama koje će biti održano u petak, 25. svibnja u 11 sati u Centru za EU i međunarodnu suradnju Istarske županije (Riva 8, Pula).

Predmet javnog poziva Ministarstva kulture su bespovratna sredstva koja se dodjeljuju kao svojevrsna institucionalna potpora kreativnim i kulturnim industrijama, a namijenjena su gospodarskim subjektima koji djeluju u području kreativnih i kulturnih industrija.

Pravo prijave imaju: trgovačko društvo i zadruga, obrt; ustanova (kojoj nije osnivač tijelo javne vlasti); umjetnička organizacija; djelatnosti slobodnih zanimanja (uključujući umjetnike koji obavljaju samostalnu djelatnost) i novonastali pravni ili fizički subjekti – j.d.o.o., d.o.o., obrt, umjetničke organizacije, ustanove, djelatnosti slobodnih zanimanja, zadruge (osim u području književno-nakladničke djelatnosti).

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum