Radio Rojc traži suradnike

Radio Rojc poziva sve zainteresirane, učenike, studente, mlade i one starije, udruge i organizacije da se pridruže i postanu dio vrijednog Radio Rojc tima.

„Traže se novinari, glazbeni i radijski tehničari, tonci, spikeri, web-novinari i svi koje zanima marketing i odnosi s javnošću, ali i građani bez iskustva u medijima kako bi svi zajedno gradili i izgradili prvi community radio u Puli, radio koji je namijenjen zajednici i gdje će se vaš glas čuti. Otvoreni smo za sve ideje, prijedloge, projekte… Kratki prijedlog suradnje sa kontakt podacima pošaljite na radiorojc@gmail.com. Kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku“, javljaju iz radio Rojca.

Radio Rojc omogućuje i olakšava pristup do etera običnim građanima, osobito manje zastupljenim segmentima populacije u medijskom prostoru, kakve su nacionalne, etničke, kulturne, interesne, dobne i slične manjine. Radio Rojc kao takav novi je prostor govora te najšire polje medijskog pluralizma.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum