Stand up i Tribe u Klubu KOTAČ u Društvenom centru Rojc

Program kluba Kotač u Društvenom centru Rojc nastavlja se u četvrtak, 24. svibnja u 21 sat s četvrtim izdanjem „Stand Up: Open mic večeri“

„Po prvi put večer će se održati na otvorenom, u unutarnjem dvorištu Rojca – u Kotačevom kutku, a dolaze nam gosti komičari iz svih dijelova Hrvatske, a nadamo se i nove lokalne komičarske snage, uz već poznate pulske open-micovce Andreu i Stefana. Stand up večer otvorenog mikrofona okuplja komičare i sve one koji to žele postati. Večeri otvorenog mikrofona pružaju priliku svima da probaju biti duhoviti barem pet minuta. Oni iskusniji kažu da, kad čovjek jednom stane ispred mikrofona, ostaje zaljubljen u stand up. Oni pak drugi shvate da to i nije za njih, ali zato uživaju u tuđem humoru. Isto dobro! Također, ovo je jedinstvena prilika za dobiti okladu. Stand up večeri imaju i pravila: materijal mora biti isključivo autorski (vlastiti); trajanje nastupa je pet do osam minuta; Nema pričanja viceva. Svi zainteresirani mogu se prijaviti porukom u inbox Kluba Kotač ili u samom Kotaču 30 minuta prije početka programa. Voditelj večeri je Vidmarijo Rašić“, navode organizatori.

Program „Tribe #2: Roots A Spread“ na rasporedu je u subotu, 26. svibnja u 22 sata.

„Granice postoje da bi razdvajale. Tribe program zamišljen je da spoji različite glazbene žanrove u jedno ravnopravno pleme neovisno o ukusima i ikonografijama. Pod utjecajem različitih žanrova glazbe, umjetnosti općenito, ovo je proizvod naše nenaoružane akcije protiv globalizacije ukusa. Predstaviti ćemo slobodno djelovanje umjetnika iz različitih žanrova koje povezuje neovisan i beskompromisan stav kroz autorsku glazbu i DJ kulturu. Na drugi Tribe dolaze nam gosti iz Italije, Roots A Spread – kolektiv selektora, DJ-eva, aktivista koji imaju dva cilja u svojem djelovanju: pomaganje političkim zatvorenicima preko reggae glazbe na različitim partijima, squatovima i svim drugim slobodarskim društvenim prostorima; snimanje vinilnih sessiona kako bi proširili snagu reggae glazbe koja daje energiju i snagu ljudima, posebno onima koji se bore za slobodu po cijelom svijetu. Osim njih tu su i domaće snage Foreigners Everywhere i Too Faar“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum