Indirekt Music & Art festival u Umagu od 7. do 10. lipnja

Ovogodišnji Indirekt Music & Art festival će se održati u kampu Veli Jože u Savudriji kraj Umaga u razdoblju od 7. do 10. lipnja.

Uz nastupe brojnih izvođača, listi se pridružuju Ichabod, Pi, Nina Bajsić, Bastion te novo pojačanje domaće kantautorske scene Mary May.

Osim glazbe tu je i neizostavna književnost: putopjesnikinja Maja Klarić koja je ove godine 50 dana pješačila Japanom, Dunja Matić te Sven Popović koji se na Indirekt vraća na krilima netom obavljenog romana „Uvjerljivo drugi“.

Također, mjesto će tu zauzeti i brojni umjetnici koji će i ove godine oslikavati fasade Umaga te na taj način, ostaviti još jedan vizualni trag u kulturnom nasljeđu Grada Umaga.

Program festivala.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum