Izložba Axela Beckera u Narodnom muzeju Labin

Izložba Axela Beckera naziva „Elements water/metal“ bit će otvorena u četvrtak 7. lipnja u 20 sati u Narodnom muzeju Labin. Izložba likovnih radova ostaje otvorena do 4. srpnja, a radno vrijeme muzeja je od 10 do 13 i od 17 do 20 sati (nedjeljom zatvoreno).

Axel Becker rođen je 1965. godine u Frankfurtu. Završio je studij ekonomije, a umjetnošću se bavi preko 20 godina. Imao je više izlozbi u Njemačkoj i inozemstvu. Axel Becker je razvio svoj osobni rukopis trodimenzionalnim slikama u minimalastičkom stilu. Njegovi radovi predstavljaju suštu suprotnost današnjem društvu pretrpanom informacijama svojom jednostavnošću, jasnoćom, minimalizmom, no istovremeno ispunjavaju sva očekivanja umjetnosti.

“Beckerovo slikarstvo jest spretan spoj modernizma , postavangardističke likovne prakse, slikarstva koje izlazi iz svoje dvodimenzionalnosti i zadire u spektar skulpture”, piše Vedran Šilipetar o umjetnosti Axela Beckera.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 8 = 14

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum