Mapping u rovinju u organizaciji udruge Faro 11

„Cissa iz dubine mora“

• Udruga Faro 11 u suradnji s OŠ Vladimir Nazor u Rovinju i ove je godine organizirala video mapping na zgradi njihove škole pod nazivom „Cissa iz dubine mora“. Mapping je održan u ponedjeljak, 11. lipnja u večernjim satima. Mapping Cissa je nastavak suradnje udruge Faro 11 i OŠ Vladimira Nazora i dio je projekta Institucionalizacije zavičajne nastave Istarske županije. Autori radova su učenici Osnovne škole Vladimir Nazor Rovinj.

„I ove smo godine prvo krenuli s predavanjima na temu animacije i mappinga kako bi se učenici upoznali sa osnovama tih tehnika. Više od 200 radova smo digitalizirali i realizirali video koji kao produkt ima video mapping na zgradi njihove škole. Ovim putem osim same edukacije, učenici su  imali priliku upoznati se s lokalnim legendama, stvarati, približiti se novomedijskoj umjetnosti te biti sastavni dio nje“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 5 = 9

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum