Otvorene prijave za Global Cultural Leadership Programme

Jeste li mladi voditelj / stručnjak za kulturu koji želi razviti i ojačati svoje vještine? Da li ste uzbuđeni što ste dio sve veće međunarodne mreže mladih kulturnih stručnjaka? Za treće izdanje GCLP-a, Platforma kulturne diplomacije posebno traga za prijavama kulturnih menadžera iz Brazila, Kanade, Kine, Japana, Indije, Meksika, Rusije, Južne Afrike, Južne Koreje i SAD-a (tri sudionika iz svake od deset zemalja), kao i iz 28 država članica Europske unije (deset sudionika, iz različitih država EU).

Sudionici GCLP-a 2018 doći će iz različitih relevantnih kulturnih područja specifičnih za svoje države te će predstavljati zanimljive sektore kojima je interes proširenje na globalnoj razini. Ovo treće izdanje GCLP-a održat će se u Amsterdamu od 27. listopada do 2. studenoga 2018. (dolasci 27. listopada i odlasci 2. studenog).

Putovanje, smještaj i prehranu pokriva Platforma kulturne diplomacije.

Ostale informacije i postupak prijave možete potražiti na stranici #GCLP2018.

Program globalnog kulturnog vodstva financira Europska unija, a provode ga Bozar, British Council, EUNIC, Goethe Institut i Institut Francais.

Izvor

Leave a Reply


7 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum