Otvorene su prijave za četvrto izdanje UNICULT2020 programa

rok: 15.06.2018

Otvorene su prijave za sudjelovanje na četvrtom izdanju međunarodnog programa menadžmenta i politika u umjetnosti i kulturi Unicult2020 koji će se održati od 2. do 16. srpnja.

Master modul u umjetnosti, znanosti i tehnologiji (MAST) s međunarodnim programom menadžmenta i politika u umjetnosti i kulturi „Unicult2020“ nedavno je odobrila Europska komisija. Prijedlog MAST pobijedio je u vrlo jakoj konkurenciji između stotine prijedloga brojnih sveučilišta iz cijele Europe, a sastoji se od razvoja i implementacije primijenjenog modula koji promiče transverzalni kurikulum kombinirajući umjetnost, znanost i tehnologiju. Projekt započinje provedbom Unicult2020 programa, a otvorene su prijave za boravak u trajanju od jednog, odnosno dva tjedna na četvrtom izdanju programa Unicult2020 koji će se održati u Rijeci, Veneciji i Osoru od 2. do 16. srpnja.

Tijekom tjedan dana, odnosno dva tjedna programa, održat će se predavanja, mentorski sastanci, otvorene rasprave, mapiranja, istraživanja i edukativne posjete namijenjene akademicima, istraživačima, preddiplomskim, diplomskim ili doktorskim studentima, umjetnicima, djelatnicima i profesionalcima u kulturi, predstavnicima međunarodnih organizacija i instituta za kulturu koji su zainteresirani za temu. Tjedan dana prije i nakon programa održat će se online mentorstvo.

Rok za prijavu je 15. lipnja 2018.

Više informacija o programu i načinima prijave, dostupno je na www.unicult2020.com.

Leave a Reply


− 3 = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum