Otvorenje izložbe Ljubomira Lackovića u Galeriji SKUC

“Bogovi mora”

Otvorenje izložbe Ljubomira Lackovića naziva “Bogovi mora” bit će otvorena u utorak, 19. lipnja u 20 sati u Galeriji SKUC.

Ljubomir Lacković je rođen 1955. godine u Zemunu. Završio je Fakultet primijenjenih umjetnosti u Beogradu 1985. u klasi profesora Vojislava Vujisića. Od 1984. je član ULUS-a, a od 1994. ULUPUDS-a. Član je Zemunskog udruženja umjetnika „Kej“ od njegovog osnivanja. Više od dvadeset godina bavi se pedagoškim radom i nagrađen je 2002. godine kao uspješan pedagog putom na Hilandar. Aktivno učestvuje na svim značajnim izložbama u Beogradu i širom Srbije: Majska, Jesenja, Prolećna izložba, Oktobarski Salon, 3D-Art kao i u likovnim kolonijama u zemlji i inostranstvu.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum