Proces u KLUBU KOTAČ

Šesto izdanje programa Proces posvećenog osvješćivanju društva te njegovom senzibiliziranju s LGBTIQ zajednicom bit će održano u petak, 29. lipnja s početkom u 22 sata u Klubu Kotač Društvenog centra Rojc.

„Šesti je mjesec najponosniji mjesec u LGBT+ zajednici, a ove će godine, nakon zagrebačke i splitske povorke, dugine boje ostaviti traga i na pulskoj klupskoj sceni. Na šestom izdanju Pocesa ugošćujemo zagrebački kolektiv Zbeletron, koji već devet godina spaja LGBT+ zajednicu i prostore koji nužno nemaju LGBT+ prefiks, promovirajući žensko glazbeno (i svakojako) stvaralaštvo. S organizatoricama prvih hrvatskih (a koliko je poznato i svjetskih) Lezbijskih olimpijskih igara – Lezbijade i godišnje dodjele nagrade Lez of the Year popričat ćemo o aktivizmu, njihovom aktivističkom djelovanju te spajanju aktivizma i zabave. Da sve ne ostane na razgovoru, cure će zauzeti DJ pultove i lansirati vas direktno u mokre djevojačke glazbene snove“, pišu organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum