POZIV ZA VOLONTIRANJE na 20. Media Mediterranea festivalu

rok: 10.08.2018

Ovogodišnje, 20. po redu izdanje Media Mediterranea festivala održat će se 17. i 18. kolovoza, tijekom večernjih sati, u Titovom parku. Cilj je promovirati transdisciplinarnu razmjenu između umjetnosti, javnosti, glazbe i participacije djece. Tema festivala je priroda i/ili odnos tehnologije i prirode, a program uključuje urbano-umjetničke instalacije, izložbe, dječje radionice i glazbeni program.

„Udruga Metamedij je neprofitna organizacija i treba vašu pomoć u realizaciji ovogodišnjeg Media Mediterranea festivala u sklopu kojeg se i održava natječaj Zlatna lubenica 2.0. Finalisti i pobjednik natječaja će se predstaviti 16. kolovoza 2018. u SKUC- u u Puli. Volontiranje na festivalu je savršen način za iskusiti festivalski duh, susresti se i spojiti s novim ljudima, steći iskustvo u radu s međunarodno priznatim umjetnicima i postati dio festivalskog tima koji će Gradu Puli ponuditi inovativan i bogat program“, navode iz udruge.

Sve što treba je ispuniti PRIJAVNICU do 10. kolovoza 2018.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 + = 9

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2018 | Impressum