Natječaj Squeeze it 2018 Trieste Contemporanea

rok: 12.11.2018

Objavljeno je treće izdanje natječaja Squeeze it za mlade umjetnike do 30 godina koje organizira Trieste Contemporanea. Prijave su moguće do 12. studenoga 2018.

Od natjecatelja se očekuje da osmisle originalnu kazališnu akciju u prostoru dimenzija 4x4x4m u maksimalnom trajanju do 16 minuta. Projekt treba karakterizirati dinamična interakcija između suvremene kreativnosti kazališta, jezika vizualnih umjetnosti i korištenja novih medija.

Prijava je besplatna.

Tekst poziva i propozicije natječaja pročitajte na sljedećoj poveznici.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 4 = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum