Koncert Lizz Wright u Istarskom narodnom kazalištu u Puli

Povodom nastavka glazbenog festivala Backstage Live Pula 2018, u srijedu 26. rujna u 20 sati u Istarskom narodnom kazalištu u Puli nastupiti će pjevačica Lizz Wright.

Lizz Wright je američka jazz, blues, gospel, folk pjevačica i skladateljica. Svjetsku slavu stekla je objavljivanjem svog petog albuma “Freedom & Surrender” nakon kojeg je uslijedila svjetska turneja.
Za zadnji album “Grace” iz 2017. godine u uglednom svjetskom jazz časopisu ‘Downbeat’ dobiva 5 zvjezdica, a album je proglašen remek djelom.

Do kraja godine na istoj će se manifestaciji u istom prostoru održati još dva programa. Avishai Cohen će nastupiti 29. listopada, a Madeleine Peyroux 9. prosinca

Backstage produkcija započinje novi muzički festival u Puli, za koji se nadamo da će postati tradicija. Iza kulisa Backstage produkcije stoji trio ljubitelja dobre muzike, a posebno su iskusni u organizaciji jazz koncerata.  Isti tim organizirao  je godinama Zagreb Jazz Festival, Jazzarellu – All Women Jazz (Zagreb), Jazz festival u Rovinju, te mnoga druga muzička gostovanja.

(izvor)

Leave a Reply


+ 5 = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum