Programi u klubu Kotač DC-a Rojc

Koncert Sare Renar otvara listopad u Kotaču

• Klub Kotač nastavlja sa svojim glazbenim programom u petak, 5. listopada u 21 sat koncertom Sare Renar. Nagrađivana zagrebačka kantautorica koja pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji, iza sebe ima četiri diskografska izdanja. Album „Djeca“ je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. „Tišina“ iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA europski album godine.

Posljednji live album „Gdje povlačiš crtu“ odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na projektima kazališne skupine Montažstroj i umjetničkog kolektiva SKROZ te je česta suradnica književnih manifestacija Goranovo proljeće, Tko Čita?, Sjećanje na Tina i Doručak kod Krleže, a odnedavno je dio pilot projekta Europske Unije za potporu mladih glazbenika European Music Incubator. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Glazbeni program nastavlja se u petak, 2. studenog kada će nastupiti The Guru Guru (BEL) i Kevlar Bikini (HRV), dok The Slackers (SAD) nastupaju u četvrtak, 8. studenog. Program Lounge Kotač u dvorištu DC-a rojc na programu je 20., 21., 27., 28. i 29. rujna.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum