21. MANHATTAN FESTIVAL KRATKOG FILMA Ovog petka u Kinu valli

Ovog petka, 5. listopada s početkom u 21.30 sati održati će se 21. Manhattan festival kratkog filma. Globalni događaj koji ujedinjuje publiku sa šest kontinenata, uz sto tisuća uzvanika širom svijeta poziva i vas da pogledate odabrane filmove i date svoj glas za najbolji. Devet ovogodišnjih finalista, odabranih između 1.565 prijavljenih, dolaze iz Austrije, Kanade, Mađarske, Kosova, Novog Zelanda, SAD i Velike Britanije i automatski se kvalificira za nagradu Oscar za najbolji kratki film.

Gledatelji će na ulazu dobiti glasački listić i moći će glasati za film koji, po njihovu mišljenju, zaslužuje pobjedu. Glasovi se prebrojavaju u svakom kinu koje sudjeluje u Festivalu i šalju u sjedište u New Yorku gdje će pobjednički film biti proglašen i objavljen 8. listopada na www.ManhattanShort.com.

Filmovi su na engleskom jeziku ili s engleskim podnaslovima.

PROGRAM:

Baghead, Alberto Corredor Marina, Velika Britanija 15′
Fire In Cardboard City, Phil Brough, Novi Zeland, 9′
Home Shopper, Dev Patel, SAD, 2018., 16′
Her, More Raca, Kosovo, 12′
Two Strangers Who Meet Five Times, Marcus Markou, Velika Britanija, 12′
Someone, Marco Gadge, Njemačka, 14′
Chuchotage, Barnabás Tóth, Mađarska, 16′
Fauve, Jérémy Comte, Kanada, 16′
Lacrimosa, Tanja Mairitsch, Austrija, 19′

 

Leave a Reply


2 + 7 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum