“Bašta Fest” u Srpskom kulturnom centru Istre u Puli

U utorak, 2. listopada od 20.30 u Srpskom kulturnom centru u Puli biti će predstavljeno ovogodišnje izdanje filmskog festivala “Bašta fest” (Bajina Bašta, Srbija) koji se održava već 5 godina. Ovog će utorka u pulskoj galeriji biti prikazana četiri kratka filma: “Život traje tri dana” u režiji Katarine Koljević, “Krila i stvari” Jelene Gavrilović i Stefana Djordjevića, “Loop” Matije Gluščevića i “Mogu sam” Nikole Polića.

Ulaz je besplatan.

Bašta fest je međunarodni festival kratkog igranog filma, zamišljen kao godišnja manifestacija koja se održava u Bajinoj Bašti svakog prvog vikenda u srpnju i traje četiri dana. Festival je usko fokusiran na međusobnu suradnju reditelja i glumaca, a fokus na kvalitetnim glumačkim interpretacijama u budućnosti će najviše uticati na pozitivno pozicioniranje Bašta festa među festivalima kratkometražnog filma.

Filmski program galerije SKUC se ostvaruje u suradnji sa Udruga Inkubator a voditelj programa je Marko Krnjajić.

Leave a Reply


+ 4 = 13

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum