Ciklus japanskog filma u kinu Valli

U organizaciji Veleposlanstva Japana i Japanske fondacije, a u suradnji s lokalnim kino dvoranama u Puli, Rijeci, Varaždinu i Zagrebu, održat će se Ciklus japanskog filma čija je ovogodišnja tema ekranizacija poznatih manga naslova.

U Kinu Valli će se 21. listopada u 17 sati besplatno prikazati akcijska komedija „Ninja kids!!!: Summer mission impossible“, te svaki dan zaredom, od 22. do 24. listopada u 18.50, nastavci popularne filmske ekranizacije istoimenog manga animiranog serijala „Chihayafuru“ (ulaznica po projekciji iznosi 10 kuna).

Cjelokupni program možete pronaći na službenim stranicama kina Valli.

Priredio B. V.

Leave a Reply


3 + 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum