Foto EX Tempore Novigrad 2018

Manifestacija FOTO EX TEMPORE – Novigrad 2018 ove će se godine održati od 3. do 6. listopada u organizaciji Zajednice Talijana Novigrad u suradnji sa Udrugom Fotografa Istre, pod pod pokroviteljstvo Grada Novigrad-Cittanova, Turističke Zajednice Novigrad-Cittanova, Talijanske Unije – Rijeka i Tršćanskim narodnim učilištem.

Projekt je zamišljen kao kulturno turistička manifestacija, koja vrednuje umjetničko viđenje fotografije. Svake godine ova manifestacija ugošćuje fotografe iz cijelog svijeta, među kojima se mogu naći renomirani profesionalci, foto reporteri te međunarodno nagrađivani amateri, koji kroz nekoliko dana borave u Istri i snimaju fotografije na zadane teme. To su teme koje iz godine u godinu naglašavaju važnost predstavljanja bogate povijesti i kulturne baštine Istarske županije, a događaj uključuje i prethodno stručno predavanje kojim se nastoji učesnike čim bolje informirati o istarskoj kulturi.

Ovogodišnje 2 teme su: Industrijska baština i Novigrađani

 

Leave a Reply


2 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum