JU Pula Film Festival objavila javne pozive za prikupljanje ponuda – Prosinac u Puli

rok: 31.10.2018

Javna ustanova Pula Film Festival, organizator manifestacije „Prosinac u Puli“, poziva sve zainteresirane da budu dio ovogodišnje manifestacije koja će se odvijati  od 1. do 31. prosinca 2018. na brojnim lokacijama u gradu.

Zainteresirani se mogu prijaviti na:

1) Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine u sklopu programa „Čarobna šuma“ na lokaciji Giardini

Organizator će za izlaganje, prodaju i prezentaciju odabranih proizvoda postaviti ukupno 15 kućica, osigurati korištenje javne površine, montažu i demontažu kućica, njihovo ukrašavanje, električnu energiju, prikladnu glazbu i noćno dežurstvo.

Kućice će s radom započeti 1. prosinca 2018. godine te će biti otvorene do 31. prosinca 2018. godine. Radno vrijeme kućica bit će od 10 do 20 sati svaki dan. Kućice neće raditi 25. prosinca, za Božić, a 31. prosinca radit će skraćeno, do 14 sati.

Rok za dostavu ponude je 31. listopada 2018. do 12 sati.

2) Poziv na dostavu ponude za suorganizaciju prigodnog zabavnog programa  i ugostiteljske usluge na Trgu Portarata

Na Poziv se mogu prijaviti svi zainteresirani gospodarski subjekti. Zabavni program i ugostiteljske usluge na Trgu Portarata započet će 1. prosinca i trajati do 31. prosinca 2018.

Rok za dostavu ponude je 24. listopada 2018. do 12 sati.

Svi zainteresirani detalje Poziva mogu pronaći na stranicama www.prosinacupuli.hr i www.pula.hr ili dobiti informacije u Javnoj ustanovi Pula Film Festival svaki radni dan u vremenu od 9 do 11 sati osobno na adresi Uspon na Kaštel 2, Pula ili e-mailom na info@pulafilmfestival.hr.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 8 = 13

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum