Predstava “BUCA DI SABBIA” (“Pješčanik”) Michała Walczaka u kino dvorani POU-a Buje

Predstava “Buca di sabbia” (“Pješčanik”) Michała Walczaka gostovat će u ponedjeljak, 29. listopada u 19.30 sati u kino dvorani POU-a Buje.

„Dva lika: dječak i djevojčica. On je obožavatelj nasilnih video igara u kojima se super heroji bore, ubijaju i uništavaju sve kako bi spasili čovječanstvo, a ona je mirnija, igra se s lutkom u tišini. Slučajno se susreću u pješčaniku… Dubok i ironičan tekst koji odražava projekciju svijeta odraslih, poteškoće i nerazumijevanje koje raste među parovima. Spajajući djetinjstvo i senilnost ova predstava rastopit će vaša srca i učinit će da svatko u publici shvati koliko smo smiješni i nespretni u muško ženskim odnosima“, piše u opisu predstave.

Redatelj je Jernej Kobal, a u glavnim ulogama igraju Alida Delcaro i Anton Plešić. Predstava je na talijanskom jeziku.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum