KULTURNO-UMJETNIČKA VEČER „GODIŠNJA DOBA“ u Ližnjanu

Udruga PANK – Platforma aktivnih nezavisnih kreativaca organizira kulturno-umjetničku večer „Godišnja doba“ koja će biti održana u Općinskoj sali u Ližnjanu u srijedu, 28. studenog s početkom u 19. sati. Ulaz je slobodan.

„Kulturno-umjetnička večer „Godišnja doba“ sastoji se od spoja različitih umjetnosti: glazbe, poezije i plesa. Sudjeluju Duo Lisianum kojeg čine Mia Grozdanić na harmonici i Mirjana Đurđev na klaviru, Anđela Dorić i Dragica Dorić. Moći ćete čuti djelo poznatog argentinskog skladatelja Astora Piazzolle „Godišnja doba u Buenos Airesu“ prožeto poezijom iz naših krajeva koja oslikava godišnja doba kod nas“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum