“Made in Fabrika Fotografa 5” u galeriji SKUC u Puli

Grupna izložba polaznika škole Fabrika fotografa iz Beograda naziva “Made in Fabrika Fotografa 5” bit će otvorena u subotu, 3. studenog u 20 sati u pulskoj galeriji SKUC.

„Uz prisustvo čak 40 fotografa koji dolaze tom prilikom u Pulu zajedno ćemo proslaviti 5. rođendan Fabrike fotografa u galeriji Srpskog kulturnog centra u Istri a sve to predstavlja maestralni završetak, ovog malog, ali veoma važnog jubileja za Fabriku Fotografa. Objedinjeno prikazivanje 82 različita projekta, pruža nesvakidašnju priliku publici u regiji da sagleda radove fotografa amatera, postavljajući pri tom temelje međusobne suradnje i u godinama koje dolaze“, navode organizatori.

Dan prije izložbe, Aleksandar Popović (fotograf i osnivač Fabrike Fotografa) će u petak 2. studenog od 19 sati održati besplatni javni sat gdje će svi zainteresirani moći donijeti svoje fotografije na kritičku radionicu.

Priredio B. V.

Leave a Reply


4 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2022 | Impressum