Tribe #4: Foreigners Everywhere – Anarho Dub Punk slušaonica u klubu Kotač DC-a Rojc

Program Tribe svoje četvrto izdanje posvećeno Anarho Dub Punku bit će održano u petak, 23. studenog s početkom u 21 sat u klubu Kotač Društvenog centra Rojc.

„Rezident kolektiv Tribe programa, Foreigners Everywhere, u “Full Team” varijanti predstaviti će vam se sa širokim i osebujnim stilom koji kombinira društveno osviještenu punk liriku s dub, reggae i ska glazbenim stilovima. Granice postoje da bi razdvajale. Program Tribe zamišljen je da spoji različite glazbene žanrove u jedno ravnopravno pleme neovisno o ukusima. Pod utjecajem različitih žanrova glazbe i umjetnosti općenito ovo je proizvod naše nenaoružane akcije protiv globalizacije ukusa. Predstaviti ćemo slobodno djelovanje umjetnika iz različitih žanrova koje povezuje neovisan i beskompromisan stav kroz autorsku glazbu i DJ kulturu. Nema mjesta za rasizam, seksizam i homofobiju! Sva plemena su dobrodošla u ideji o jedinstvu“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


8 − 5 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum