4. PULICA U KAPUTU – poziv na besplatnu radionicu izrade filmske knjige

Popularna radionica izrade filmske knjige u sklopu 4. Pulice u kaputu – Dana dječjeg filma održavat će se od 20. do 23. prosinca u Kinu Valli.

Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a namijenjena je djeci u dobi od 7 do 12 godina. U teorijskom dijelu polaznici će dobiti kratki uvid u svijet animacije i animiranog filma. Filmsku knjigu (flip book), jednu od tehnika animacije, predstavit će polaznicima kroz inspirativne radove voditelj radionice Vibor Juhas, a potom će održati praktični dio u kojem će svatko od polaznika, izraditi svoj primjerak animirane priče i sudjelovati u stvaranju svijeta animacije, odnosno knjige koja sadrži niz sličica koje se postepeno razlikuju jedna od druge, a brzim listanjem stranica i smjenjivanjem sličica stimulira se pokret i stvara utisak filmske animacije.

Radionica će se održati 20. i 21. prosinca u 18 sati, odnosno 22. i 23. prosinca u 11 sati. Prijava je obavezna i vrši se putem e-pošte na fus@kinovalli.net. Broj mjesta je ograničen te će se prednost dati prema redoslijedu izvršenih prijava.

Priredio B. V.

Leave a Reply


6 − = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum