“CIRKUS BEFORE XMAS” Udruge Čarobnjakov Šešir u Rojcu

Udruga Čarobnjakov šešir organizira cabaret „Cirkus Before Xmas“ u prostorima udruge (5. kat, sjeverno krilo) u Društvenom centru Rojc u subotu, 22. prosinca u 19.30 sati. Tijekom programa predstavit će se sve udruge koji stvaraju u prostoriji Čarobnjakovog šešira: Hung Gar Wushu Kung Fu Club, Unity TWG, Bukanoise, Manu&the Svila’s te Kugoslawski, aa pridružit će ima se i CaBaReTsKi BaNd. Nakon cabareta, program se nastavlja na hodniku 5. kata gdje će publiku rasplesati DJ Gin (BukaNoise kolektiv). Program traje do 23 sata.

Ulaz na program je besplatan, a nakon završenog cabareta gostima će se ponudit “čarobnjakov šešir” u kojem će moći priloži svoje donacije. Sav prihod od cjelovečernjeg programa biti će uložen u opremanje samog prostora,kako bi u što skorije vrijeme Rojc na i Pula dobili ugodnu i toplu cirkusku dvoranu“, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


1 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum