Fotonatječaj MedulinArta

rok: 10.12.2018

Udruga MedulinArt poziva sve zainteresirane fotografe da se prijave na fotonatječaj „Skrivene ljepote općine Medulin“.

„Fotografije je potrebno poslati u jpg ili tiff formatu, 30x40cm zaključno sa 10.12.2018. na info@medulinart.hr – gdje možete postaviti eventualna dodatna pitanja ili nam se javiti na stranici MedulinArt na facebooku“, navode organizatori.

Fotonatječaj je omogućila TZO Medulin te osigurala tri nagrade, prva – tri tisuće kuna, druga tisuću kuna i treću – bon u vrijednosti od 500 kuna za kupovinu opreme.

Ovaj fotonatječaj uvod je u osnivanje fotosekcije MedulinArta. Naknadno će biti organizirana izložba sa najboljim pristiglim radovima koji će biti ponuđeni na prodaju te će se od prikupljenog iznosa kupiti kuhinja za Udrugu gluhih i nagluhih IŽ.

Priredio B. V.

Leave a Reply


9 + = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum