Labinjanka Bojana Žamarija oduševila publiku

U petak 7. prosinca u taverni hotela Melia Coral u Umagu održana je promocija prve pjesme Bojane Žamarija.

 

Glazba je pronašla put u njenom srcu još u djetinjstvu, dok je uz tv i glazbene emisije zaigrano pjevušila. Kada je krenula u osnovnu školu započela je pjevati u dječjem zboru Minicantanti iz Labina, u kojem je kroz godine razvijala svoj još dječji glas, uz mnogo nastupa i kao solo izvođač. Završava srednju glazbenu školu u Puli i počinje sa javnim nastupima, što ju je kroz godine ponukalo da napiše svoju prvu pjesmu.

“Više nema nas je balada u kojoj sam kroz tekst i glazbu zeljela pokazati svoju autentičnost u pjevanju, a kad sam sjela za klavir, prenijela sam emociju i tekst uglazbila onako kako me vodilo srce. Zaista sam dala sve od sebe da u pjesmi dobijem ono što želim i pokažem ekspresiju u izričaju. Raduju me dojmovi, a u pripremi je i druga pjesma koja će biti malo brža i ritmičnija”, kazala je Žamarija.

“Mislim da sam krenula u smjeru starih talijanskih pjesama kojih sam veliki ljubitelj, a aranžman je na jedan moderniji način odradio Aleksandar Valenčić iz Rijeke i moju zamisao pretvorio u cjelinu. Za styling u video spotu odabrala sam kreacije modne dizajnerice Ingrid Rojc i mislim da su se stopile sa glazbom i mojom osobnošću. Spot je sniman na Girandelli u Rapcu kraj Labina pod palicom Erica Vojaka iz Pule.”

S promocijom pjesme iznimno je zadovoljna. “U meni je bilo izmješano puno emocija i jako sam ponosna na taj trenutak i oduševljenje publike. Predstavila sam svoju pjesmu iz duše, uz jos nekoliko obrada pjesama poznatih pjevača među kojima želim istaknuti Ti si mi u krvi Zravka Čolića i Caruso Lucia Dalle.

Leave a Reply


4 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum