Novogodišnji koncert u Istarskom narodnom kazalištu

Već treću godinu Istarsko narodno kazalište Gradsko kazalište Pula ugošćuje Orkestar Opere HNK I.pl.Zajc Rijeka sa zvucima blagdanske glazbe tradicionalno popularnog novogodišnjeg prigodnog koncerta koji će biti održan u srijedu, 19. prosinca u 20 sati.

„Završetak ovoga dijela kazališne sezone  2018/19. godine uz raskošni Orkestar riječke Opere pod dirigentskom palicom maestra Alexandera Karaghiozova obilježit će vatromet vrhunskog glazbenog i društvenog doživljaja u Puli uz poznate melodije“, navode organizatori.

Program koncerta:

Elgar: ‘Pomp and circumstance’: marš br.1.

Smetana :Vltava

Borodin: Polovetski plesovi

Bizet: Carmen suita br.1

Strauss: Bečka krv, valcer

Strauss: Eljen a Magyar, polka

Strauss: Na lijepom plavom Dunavu, valcer

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum