Filmski kviz za otvaranje nove sezone kluba Pulske filmske tvornice

Nova sezona kluba Pulske filmske tvornice bit će otvorena Filmskim kvizom u četvrtak, 24. siječnja u 20 sati.

„U novouređeni prostor pozivamo sve kvizaške sveznalce, filmske enigmatičare, klubaške anagramstore i ostale zainteresirane ciljane i slučajne skupine da se ekipiraju i okušaju u višeboju filmskih pitanja koje ćemo u tajnosti pripremiti. Ovo ćemo zbivanje uvrstiti u naš trajni klupski program. Kviz je od sad nadalje na repertoaru jednom mjesečno“, navode iz PFT-a.

Pravila sudjelovanja na Filmskom kvizu su slijedeća: primamo 8 ekipa (od 2 do 4 člana); ekipe se prijavljuju putem komentara na događaju Faceboog stranice Pulske filmske tvornice ili na telefon 095/55 818 53. Dovoljno je ostaviti ime ekipe. Komentar mora ostaviti “pravi”, osobni profil. Nakon što su sva mjesta za ekipe popunjena PFT će objaviti obavijest o prestanku prijava; kviz će moderirati članovi Tvornice, poštujući časne kvizaške kodekse ponašanja i ophođenja; nagrađuju se: 1., 2., 3. i predzadnje mjesto; u slučaju da se neka od 8 ekipa ne pojavi ili ne potvrdi dolazak, poziva se rezervna ekipa na sudjelovanje.

Prva nagrada: Knjiga “Napiši scenarij” Jasmine Kallay u izdanju Hrvatski filmski savez / Palunko. Druga nagrada: Poklon paket Istria Film Commission. Treća nagrada: tajanstvena nagrada Pulske filmske tvornice. Nagrada za predzadnju ekipu: stolna klamerica za širokopojasnu primjenu.

Program Kluba Pulske filmske tvornice financijski podržava Zaklada Kultura Nova.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 + = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum