Funkorama Tricky D-a u Klubu Kotač

Pulski DJ i producent Dean Bagar aka Tricky D gostuje u klubu Kotač DC-a Rojc s programom Funkorama u petak, 4. siječnja s početkom u 22 sata. Ulaz je slobodan.

Tricky D, porijeklom Puljanin,, je breakbeat ambasador od ranih 90-ih. Jedan od prvih berlinskih underground jungle DJa i aktivista. Sa suradnicima biva aktivan na klupskoj sceni, a 1993. postaje dijelom Elektronautena, prvog njemačkog live jungle benda. Sljedećih godina uslijedile su mnoge turneje, DJ setovi, provođenje sati u studiju, te objavljuje izdanja pod različitim imenima. 2001. godine otvara vlastiti “Tricky Tunes Record Store” u Berlinu, specijaliziran za jungle, dnb, reggae i cutting edge breakbeats. 2002. posjećuje Jamajku drugi put, te nakon prvih studijskih sessiona, sa suradnicima pokreće Tricky Tunes etiketu gdje predstavlja mlade vokalne talente, razvijajući i šireći mrežu nezavisnih producenata. Kao DJ nastupao je u većini Europskih zemalja kao i na Jamajci, u Meksiku i Kolumbiji gdje je uz DJ setove održavao i radionice u u getima Bogote. Uz svoju Tricky Tunes etiketu, objavljivao je na Incomming rec, BBE rec, Wikkid Riddim, Dangerous Drumms, One Drop, Jungle X…

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 + = 10

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum