Koncet Mateja Mijalića u sklopu Akademske koncertne sezone Muzičke akademije u Puli

Novi koncert u okviru Akademske koncertne sezone, a u organizaciji Muzičke akademije u Puli, bit će održan u srijedu, 9. siječnja u 19 sati, u Velikoj dvorani Doma hrvatskih branitelja u Puli. Nastupit će Matej Mijalić, student violine na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, uz klavirsku pratnju Jelene Barbarić Mijalić.
Matej Mijalić jedan je od najmlađih studenata Muzičke akademije u Zagrebu, dobitnik mnogih domačih i međunarodnih nagrada i priznanja.
Na programu su djela J. S. Bacha, Paganinija, Vlaheka i Wieniawskog, a ulaz je slobodan.


Izvor

Leave a Reply


1 + 6 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum