Dodatne projekcije filma „Zelena knjiga: vodič za život“ u kinu Valli

Zbog iznimnog interesa gledatelja, kino Valli je organiziralo dodatne projekcije filma „Zelena knjiga: Vodič za život“ (r. Peter Farrelly) koji je proglašen najboljim filmom na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Američke akademije filmskih umjetnosti, a osvojio je i Oscara za sporednu mušku ulogu (Mahershala Ali) i originalni scenarij.

Film će se prikazivati u sljedećim terminima: srijeda 27. veljače u 21 sat, četvrtak 28. veljače u 21 sat, nedjelja 3. ožujka u 21 sat, utorak 5. ožujka u 21 sat i srijeda 6. ožujka u 19 sati.

Film je već osvojio filmski festival u Torontu i dobitnik je mnogobrojnih priznanja uključujući i tri Zlatna globusa (najbolji film – komedija, sporedni glumac i scenarij).

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 2 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum