Godišnje nagrade Hrvatske komore arhitekata za 2018. godinu

rok: 25.02.2019

Na Danima arhitekata 3.0 koji će se održavati u Splitu od 4. do 6. travnja, Hrvatska komora arhitekata dodjeljivat će nagrade kao priznanja strukovne institucije za istaknuti doprinos u područjima arhitekture, urbanizma i konceptualnih istraživanja.

Dodjelit će se sljedeće godišnje nagrade Komore:

Medalja za arhitekturu,

Medalja za urbanizam i

Medalja za konceptualni pothvat.

Datum objave javnog poziva je petak, 1. veljače, a rok za predaju prijedloga za nagrade je ponedjeljak 25. veljače godine do 16 sati, bez obzira na način dostave.

Javni poziv na prijavu

Pravilnik o dodjeli godišnjih nagrada HKA

Obrazac prijave

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 6

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum