NATJEČAJ ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA U HRVATSKO UDRUŽENJE INTERDISCIPLINARNIH UMJETNIKA – HUIU

rok: 09.03.2019

Natječaj za prijem novih članova u Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika Pula objavljen je u ponedjeljak, 11. veljače.

Natječaj je otvoren od 11.veljače do 9. ožujka 2019. (računaju se sve prijave koje stignu do 9. ožujka ili imaju pečat pošte zaključno s tim datumom, kao i prijave zaprimljene digitalnim putem do 9. 3. 2019. – 23:59 sati).

Za sva dodatna pitanja obratite se na: E-mail: huiu@huiu.hr, Tel.: 052 515 089 i Mob.: 091 76 06 144. Detaljnije: Natječaj za prijem novih članova

Priredio B. V.

 

Leave a Reply


9 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum