Općina Medulin objavila je Javni natječaj za projekte i programa udruga u 2019. godini.

rok: 08.03.2019

Općina Medulin objavila je Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u 2019. godini. Natječaj se odnosi na prioritetna područja: „Zdravstvo i socijalna skrb“, u kojem će području Općina Medulin sufinancirati projekte udruga u ukupnom iznosu od 80.000 kuna; „Izdavačka djelatnost“, 185.000 kuna, „Kultura“, 700.000 kuna i „Udruge građana“, 300.000 kuna.

Ovime Općina Medulin poziva zainteresirane udruge i druge prihvatljive prijavitelje da svoje programe i projekte prijave na objavljeni Javni natječaj do 8. ožujka. Detalje o natječaju te cjelokupnu natječajnu dokumentaciju prijavitelji mogu pronaći na internet stranicama Općine Medulin.

 

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 1

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum