Radionica za udruge: „Promocija i vidljivost“ Muamera Mujevića

Zaklada Istra organizira Radionicu za udruge o promociji, vidljivosti, brendiranju u zajednici, suradnji s medijima i digitalnom marketingu koju će voditi Muamer Mujović, kreativni direktor i brend strateg u Iconis agenciji te business development i leadership coach pod brendom Vigrid Strategy. Radionica će se održati u subotu, 2. ožujka u 9 sati u Društvenom centru Rojc.

U 12 godina karijere radio je s mnogim klijentima u različitim industrijama iz Hrvatske, Švedske, Kanade i Velike Britanije, sa svojim timom stvarao mnoge uspješne marketinške i društvene medijske kampanje, lansirao nove robne marke, reklamirao stare i gradio web stranice visoke kvalitete i platforme za e-trgovinu. Uz marketing i konzultantsku karijeru, Muamer je također fotograf i videograf te je nedavno pokrenuo i projekt FireBrand Production kroz koji nudi usluge foto i video produkcije za tvrtke.

Ova je radionica posljednja u nizu edukacije koja se održava od 27. veljače do 2. ožujka 2019. godine, a koje su prvenstveno namijenjene udrugama mladih i udrugama koje se bave mladima. Ovim programom cilj je osnažiti udruge mladih ili udruge koje se na neki način bave mladima u bilo kojem području djelovanja (od sporta, kulture, manjina do udruga osoba s invaliditetom). Edukacija je usmjerena na poboljšanje osobnih i poslovnih vještina osoba iz tih udruga, a ciljana skupina polaznika jesu osobe na području Istarske županije koje rade ili volotiraju u udruzi mladih ili udruzi koja se bavi mladima te žele steći više praktičnih znanja i vještina potrebnih za aktivan doprinos udruzi i zajednici, ali i za osobni razvoj.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 9 = 11

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum