Javni poziv za prijavu filmova 66. Pulskog filmskog festivala otvoren do 24. travnja

rok: 24.04.2019

Pulski filmski festival poziva producente na prijavu filmova u programe 66. Pulskog filmskog festivala koji će se održati od 13. do 21. srpnja 2019. Javni poziv otvoren je od 26. ožujka do 24. travnja u ponoć za filmove proizvedene u tekućoj ili prošloj godini. Poziv je otvoren za natjecateljske i nenatjecateljske programske kategorije.

Prijave za natjecateljski Hrvatski program otvorene su za hrvatske igrane filmove i manjinske koprodukcije u trajanju od najmanje 70 minuta.

U nenatjecateljski program Kratka Pula mogu se prijaviti hrvatski kratki i srednjometražni igrani filmovi, dokumentarni filmovi dulji od 60 minuta, dramske serije i dokumentarni serijali koji će na 66. Pulskom filmskom festivalu imati prvo javno prikazivanje u Hrvatskoj (Program je otvoren i za manjinske koprodukcije).

Studentski program otvoren je za kratke filmove u produkciji hrvatskih i inozemnih visokoškolskih ustanova.

Prijave su otvorene i za Međunarodni program  za filmove svih vrsta koji će na 66. Pulskom filmskom festivalu imati prvo javno prikazivanje u Hrvatskoj.

U programima za djecu i mlade – Pulica, Dizalica i Ambrela – kino uz more, mogu se prijaviti hrvatski i inozemni kratki i dugometražni filmovi svih rodova i vrsta.

Ujedno se pozivaju i producenti hrvatskih dugometražnih igranih filmova čiji se dovršetak očekuje nakon 66. Pulskog filmskog festivala da svoj film predstave u programu Filmovi u nastanku.

Prijavnice  i opširnije informacije dostupne su na mrežnoj stranici www.pulafilmfestival.hr.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 5 = 12

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum