Otvorene prijave za natječaj neafirmiranih glazbenika “Made in Rojc”

rok: 30.04.2019

Udruga Metamedij u sklopu projekta GRAD(imo) Rojc poziva sve zainteresirane da se prijave na natječaj za promicanje neafirmiranih glazbenika “Made in Rojc”. Kroz natječaj, koji je otvoren do 30. travnja 2019. godine, četiri odabrana finalista dobiti će mogućnost snimanja autorskog materijala u studiju i zajedničkog izdavanje nosača zvuka. Finaliste će odabrati stručni žiri kojeg čine Miro Kusačić, Ferid Hukić i Marijan Jelenić. Finalistima će biti osigurana adekvatnu promociju na streaming servisima, društvenim mrežama i na lokalnim radio postajama.

Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci ili glazbene grupe, svih godina, žanrova i broja članova glazbenog kolektiva; bendovi, klape, zborovi, solisti i svi koji se bave nekom vrstom glazbenog stvaralaštva.

Prijava mora sadržavati:

Ime i prezime autora+ umjetničko ime/naziv glazbenog kolektiva

Kontakt informacije

Kratka biografija/motivacija (do 500 riječi)

Naziv pjesme

1-3 audio/video zapisa autorske pjesme *

*Prijave mogu sadržavati linkove na YouTubeu, Facebooku, te SoundCloudu, Bandcampu i sličnim glazbenim platformama. Pjesmu je moguće direktno poslati i u prilogu e-maila prijave.

Prijave s naznakom “MADE IN ROJC” šalju se na e-mail adresu madeinrojc@gmail.com do 30. travnja 2019. u 23:59 sati.

Zaprimamo i prijave putem pošte koje možete slati ili osobno dostaviti na adresu: Udruga Metamedij, Gajeva 3,52100 Pula. Omotnica mora biti naslovljena: Prijava za glazbeni natječaj: “Made in Rojc” te mora sadržavati CD s pjesmama.

Svaki autor/ glazbeni kolektiv može poslati maksimalno tri autorske pjesme

Cover/tribute pjesme neće biti razmatrane (materijal koji se prijavljuje na natječaj mora biti autorski)

Natječaj je otvoren isključivo za glazbenike iz Istarske županije

Autor/glazbeni kolektiv ne može imati objavljeni glazbeni materijal od strane diskografskih kuća

Polaznici će prijavom moći sudjelovati i na edukaciji osnova rada u studiju. Uz nezaobilazno upoznavanje osnovnih pojmova vezanih uz studio, polaznici će tijekom edukacije spoznati teoriju kroz praktične zadatke. Radionica će se održavati tijekom 5 dana podijeljenih u dva ciklusa. Besplatna edukacija za rad u studiju bit će otvorena svim zainteresiranima.

Edukacija će biti realizirana pod vodstvom Bruna Legovića, studijskog tehničara i producenta zvuka. Predavanja će se održati u razdoblju od 1. svibnja do 1. lipnja u dogovorenim terminima, u prostorima studija Metamedij u Društvenom centru Rojc.

Priredio B. V.

Leave a Reply


2 − 1 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum