Pprezentacija idejnog rješenja projekta Skatepark Mediteran u Fažani

Pprezentacija idejnog rješenja projekta Skatepark Mediteran bit će održana u utorak, 12. ožujka u 18 sati u MMC-u Fažana (43. Istarske divizije 8) u organizaciji Skateboard kluba August Šenoa.

Projekt je uvršten u proračun Općine Fažana i njegova realizacija predviđena je do prve polovice 2020. godine. Za idejno rješenje angažirana je švedska skate-kuća Bryggeriet čiji će se grafički nacrt i dizajn predstaviti na prezentaciji.

Uz vizualni 3D prikaz oblikovanja skateparka i osnovna obilježja tlocrtnog rješenja, javnost će se detaljnije upoznati s ciljevima projekta, planom realizacije, lokacijom i prostornim gabaritima građevine na prostoru Općine Fažana.

Prezentacija je otvorena za javnost i vodit će je Nikola Racan, predsjednik fažanskog skateboard kluba August Šenoa.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 6 = 3

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum