Otvorenje izložbe sudionika 36. slikarske kolonije Riviera Poreč

Otvorenje izložbe sudionika 36. slikarske kolonije Riviera Poreč bit će održano u četvrtak, 4. travnja u 19 sati u porečkoj galeriji Zuccato.

Na izložbi će biti predstavljena likovna djela istaknutih umjetnika koji su sudjelovali na prošlogodišnjoj Slikarskoj koloniji: Helga Cmelka (Austrija), Andreja Eržen (Slovenija), Zoran Šimunović i Denis Krašković (Hrvatska).

Organizatori izložbe su Valamar Riviera d.d. i Pučko otvoreno učilište u Poreču, a bit će otvorena do 24. travnja, svakim danom od 10 do 12 sati te od 17 do 20 sati, osim nedjeljom i praznikom.

Priredio B. V.

Leave a Reply


+ 3 = 4

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum