Predstavljanje projekta Art Nomad u Gradskoj radionici

Javna prezentacija projekta Art Nomad s dvomjesečne umjetničke ekspedicije u Peruu održat će se  u pulskoj Gradskoj radionici u četvrtak, 11. travnja u 19 sati.

O projektu Art Nomad i tome što su doživjeli na putovanju koje trajalo od 17. siječnja do 25. ožujka govorit će sudionici: Lučka Koščak, kiparica iz Ljubljane, Nikola Faller, kipar i land art umjetnik iz Osijeka, Valentina Grubačević, magistrica grafike iz Osijeka, Igor Popović, fotograf iz Pule i Matej Šimunić, voditelj projekta i vodič.

„Dva mjeseca putovanja kroz džunglu, preko visokih planina Anda, do pješčanih plaža i slanih pustinja. Udruženi s lokalnih domorodačkim stanovništvom, četiri su umjetnika stopili svoje iskustvo sa neiscrpnom inspiracijom zvanom Peru. Što li su kreirali, u kakve su pustolovine zapali? Želite li čuti iz prve ruke, dođite u Gradsku radionicu“, piše u pozivnici prezentacije.

Ulaz na programske aktivnosti Gradske radionice je besplatan. Program Gradske radionice financijski podržavaju Ministarstvo kulture RH i Grad Pula.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 4 = 5

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum