Srpski film u Kinu Valli


Tijekom predstojećeg vikenda i početkom idućeg tjedna (12. – 16. travnja) u pulskom Kinu Valli održati će se Revija suvremenog srpskog filma, koja obuhvaća pet filmova različitih žanrova.

Revija započinje kriminalističkim filmom iz beogradskog podzemlja (Južni Vetar), jednim od najgledanijih srpskih ostvarenja posljednjih godina, kojim se redatelj Miloš Avramović istaknuo kao majstor žanrovskog filma. Projekciji će prisustvovati i koscenarist filma Petar Mihajlović.

Slijedi obiteljsko-pustolovni film „Zlogonje“ (redatelj Raško Miljković) te SF drama s erotskim elementima „Ederlezi Rising“, redatelja Lazara Bodrože, koji se prikazuju u nedjelju 14. travnja. Dan kasnije prikazuje se drama „Banditi u potrazi za mamom“ (redatelj Kosta Ristić), o nezbrinutoj djeci na beogradskim ulicama, a program završava 16. travnja projekcijom ratnog filma „Uspavanka za vojnike“ (Predrag Antonijević).

 

E. L.

Leave a Reply


3 + = 8

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum