Indirekt festival – warm-up program u novigradskom Lapidariumu

Indirekt festival održat će warm-up program u novigradskom muzeju Lapidarium u subotu, 18. svibnja s početkom u 19 sati.

“Da ovo nije tek uobičajeno zagrijavanje, ovogodišnje izdanje odlučili smo simbolično obilježiti na Međunarodni dan muzeja. Očekuju vas jedni od naših najboljih umjetnika suvremene mlađe generacije; Bojan Mrđenović sa serijom fotografija “Budućnost”, akademski slikar Igor Taritaš s izložbom radova “Otuđeni prostori” i ilustrator Dominik Vuković koji će oslikati mural u atriju Muzeja Lapidarium. Kroz igru djetinjstva i uspomena, Dominik će na svojstven način reinterpretirati dio novigradske prošlosti. Večer je rezervirana za glazbene nastupe talijanske kantautorice Fiore Lazzerini iz Trsta te novigradski band “Feelit” iza kojeg se kriju Filip Pauletić i Toni Bassanese”, navode organizatori.

Priredio B. V.

Leave a Reply


− 1 = 2

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2019 | Impressum