„Nobodies (in the forest)“ Ivane Vojnić Vratarić i Carlosa Fagina u kazalištu Dr. Inat u DC-u Rojc

Predstava „Nobodies (in the forest)“ u konceptu i izvedbi Ivane Vojnić Vratarić i Carlosa Fagina igrat će u četvratk 16. svibnja u 20 sati u dvorani kazališta Dr. Inat na 3.katu Društvenog centra Rojc. Druga izvedba zakazana je za nedjelju 19. svibnja u 20 sati također u Inatovoj dvorani.

„Nastupaju dva izvođača, dva tijela, jednim glasom, drugom svijesti, jednom podsvijesti. Susreću se kroz momente nestajanja i stvaranja događaja, sna, nizanja, zbunjivanja, prekida, ispreplitanja rutina. Rutina stvara potencijalne nove startne točke. One su okosnica ovog dueta. U šumi“, piše u opisu predstave.

Priredio B. V.

Leave a Reply


7 − = 0

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2020 | Impressum