Radionica osnova rada u studiju udruge Metamedij

Udruga Metamedij u sklopu projekta GRAD(imo) ROJC poziva sve zainteresirane na radionicu osnova rada u studiju koja će se odvijati od ponedjeljka, 20. svibnja do petka 24. svibnja, s početkom u 18 sati. Polaznici će na radionici upoznati osnovne pojmove potrebne za rad u studiju te učiti kroz praktične zadatke pod stručnim vodstvom Bruna Legovića, studijskog tehničara i producenta zvuka. Edukacija će se održavati u prostorijama studija Metamedij u Društvenom centru Rojc. Radionica je besplatna i otvorena je svim zainteresiranima, neovisno o stupnju predznanja.

O voditelju radionice: Bruno Legović je glazbenik, gitarist, ton majstor i producent. Bavi se glazbom od svoje 14 godine kada je počeo svirati gitaru, a svirao je u brojnim sastavima ‒ od Gustafa, Junkers5 do Messerschmizz u kojem je i danas aktivni član. Već od 2010. godine bavi se produkcijom glazbe kako uživo tako i u studiju. Završio je školovanje za producenta, operatera u tonskom studiju te ton majstora u M.P.A. – Music production Academy u Zagrebu. Miksao je uživo za mnoge glazbenike kao što su T.B.F., Nola, Vasil Hadžimanov, Drugi Način, Majke, Atomsko sklonište i Nashwille Pussy. Surađivao je u studiju kao tehničar, snimatelj i producent s Messerschmittom, Junkers5, na projektu Remix identiteta, s grupom Musicitta, Liviom Morosinom, grupom Saša 21 i drugima. Danas surađuje s udrugom Metamedij u glazbenom studiju u Društvenom centru Rojc gdje snima i producira glazbu.

Projekt GRAD(imo) ROJC provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu sa Gradom Pula i udrugama Metamedij, Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin. Ukupna vrijednost projekta je 2.372,125,89 kuna/ 2.016,307,01 kuna sufinancirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkovitost ljudskih petencijala, iz Europskog socijalnog fonda

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 + 8 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum