Rijeka 2020.: Kulturno umrežavanje i kulturne mreže

Program Učionice unutar Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture organizira predkonferencijski program konferencije Međunarodni kulturni odnosi Europske unije – Europa, svijet, Hrvatska. Program pod nazivom Kulturno umrežavanje i kulturne mreže održat će se 28. i 29. svibnja u prostoru RiHuba (Ivana Grohovca 1/a, Rijeka).

Program je namijenjen za predstavnike prijašnjih i budućih gradova Europskih prijestolnica kulture, kulturne djelatnike iz Hrvatske s naglaskom na članove kulturnih mreža, te alumnije programa Global Cultural Leadership (EU Cultural Diplomacy Platform).

Ovaj program učenja će biti praktičan i participativan. Oslanjajući se na grupni rad, naglasak će biti na aktivnom angažmanu i „ozbiljnoj zabavi“, kako bi bolje istražili ključna pitanja o kulturnim mrežama i umrežavanju.

Facilitatorice programa su Sue Kay i Birgitta Persson.

Priredio B. V.

Leave a Reply


5 − 3 =

KULTURISTRA – Web portal za kulturu Istarske županije

Kulturistra.hr je projekt koji su pokrenuli Istarska županija i Udruga Metamedij s ciljem razvoja kulturnog informacijskog servisa u Istarskoj županiji. Projekt teži ponuditi informacije o aktualnim događajima, ali i pružiti mogućnost pristupa različitim bazama podataka koje će sadržavati informacije o svim akterima u kulturi, kulturnim događajima, međunarodnim natječajima i potencijalnim međunarodnim partnerima. Ovim  projektom želimo pridonijeti boljoj komunikaciji na vertikalnoj i horizontalnoj razini, tj. istarskih kulturnih ustanova, između ustanova i umjetnika, te svih njih i šire kulturne javnosti.
Projekt financira Istarska županija.


KONTAKTIRAJTE NAS

captcha

Copyright © kulturistra.hr 2021 | Impressum